dela med dela med   rss rss   språk språk

Arkiv

Stora Sociala Företagsdagen 2016

Stora Sociala Företagsdagen 2016

→  27 oktober, 2016

I början av September samlades drygt 45 representanter och aktörer från offentlig sektor, idéburen sektor samt privata och sociala företag för att gemensamt ta sig till Göteborg och besöka årets upplaga av Stora Sociala Företagsdagen.

Läs mer...

Tillsammansarbete för samhällsentreprenörer

Tillsammansarbete för samhällsentreprenörer

→  23 juni, 2016

Vi är många som arbetar på vår egen kammare som skulle utvecklas mer och må bättre om vi fick arbeta tillsammans med andra. Därför tänkte vi öppna SOFFICE under hösten - ett Samhällsentreprenörskaps office.

Läs mer...

Social innovation Day 2016

Social innovation Day 2016

→  18 maj, 2016

Nu återupprepar vi förra årets succé och ägnar en dag enbart åt att lyfta fram nya sätt att driva samhällsutveckling - i år kommer vi fokusera särskilt på verksamheter som gör social innovation kopplat till flyktingmottagande och inkludering/integration. Kom och fira alla grymma initiativ med oss!

Läs mer...

Att mäta och förstå effekter och värden av stadsutveckling

→  31 mars, 2016

Svenska SROI-nätverket bjuder in till ett seminarium om att mäta värdet och förstå effekter av stadsutveckling: Idag har många stadsutvecklingsinitiativ ett explicit fokus på att skapa socialt, ekonomiskt och/eller miljömässigt hållbara stadsdelar. Att skapa förståelse för det värde som uppstår av dessa är därför av stor vikt. En central fråga i [...]

Läs mer...

Hållbara lösningar på tvärs i Köpenhamn

Hållbara lösningar på tvärs i Köpenhamn

→  16 februari, 2016

"Det som var gemensamt för alla tre projekten var att de på sitt sätt skapade lokala hållbara lösningar på problem som oftast förbises av politiker". Ida Linnersten var en av deltagarna i Nätverkets för samhällsentreprenörers studieresa till Köpenhamn, läs om hennes omvälvande upplevelse.

Läs mer...