Innovation + Landsbygd = SANT

28 april, 2014

0Utkanten ligger i framkant!

– Det finns en föreställning om att innovation är en urban företeelse. Vår erfarenhet är tvärtom – på landsbygden är man tvungen för att tänka både nytt och innovativt kring hur man finansierar, organiserar och driver verksamhet för att på ett hållbart sätt möta framtidens utmaningar, säger Nils Phillips, projektledare för CPE och ordförande i Röstånga Utvecklings AB.

Innovativ lokal utveckling handlar inte om att komma på en ny genial idé som är lösningen på allt, det kan vara lika betydelsefullt att tänka innovativt kring hur man kan organiserar sig för att skapa hållbarhet. CPE Skåne och Röstånga Utvecklings AB (svb) bjuder som en del av Skåne Innovation Week in till en öppen föreläsning och rundvandring där vi möter lokala och regionala exempel på social och finansiell mobilisering, delägarskap, delaktighet och gemensamhetsbolag.

Välkommen till turistbyrån i Röstånga, måndag 2 juni, kl 13-15

Anmälan till info@publiktentreprenorskap.se