Europas mest spännande utveckling inom social hållbarhet

16 september, 2013

0


Sker just nu i Skottland och Österrike. De ligger i framkant när det gäller sociala innovationer och nytänk kring hur kommun, idéburen sektor och näringsliv kan samarbeta för att tackla samhällsproblem.

Progressiva lösningar, deltagandemetoder och inspirerande exempel är på schemat när Centrum för Publikt Entreprenörskap arrangerar två studieresor till Edinburgh / Glasgow i Skottland och Vorarlberg i Österrike under hösten. Är du intresserad av att veta mer? Hör av dig!

Under Social Capital World Forum i år fick Centrum för Publikt Entreprenörskap fick ett samtal med Colin Campbell från Assist Social Capital i Skottland som är med och arrangerar en av studieresorna.

SCWF 13 Colin Campbell OK from Centrum Publikt Entreprenörskap on Vimeo.