Musik – helgens tema!

4 juni, 2013

0


Under helgen som gick var det festival i Röstånga och konsert i Sankt Olof.

Lokal utveckling, gräsrotsinitiativ och samhällsengagemang handlar inte bara om att minska arbetslösheten och skapa ett hållbart samhälle. Det handlar även om att skapa ett samhälle med människor som är delaktiga och mår bra. Det får man genom att göra saker tillsammans och ha kul.

I lördags arrangerades en festival i Röstånga där 8 band uppträdde på byns stationshuset. Uppträdde gjorde Faela, Mire Kay, PAL, Carita Boronska, Alla Fagra och Mattis. Ett tält och en glad publik är allt som behövs för att skapa en festival. Kolla in bilderna här

Samma dag arrangerade Sankt Olofs idrottsförening en konsert på det lokala badet. Inledde gjorde Expose för att sedan lämna över scenen till Hasse Andersson med trio. En scen mitt i bassängen, några stolar till publiken och sedan är konserten fixad. Läs mer om det här

Skriv ett mail och berätta för oss vad din förening/organisation/by/stadsdel nyligen arrangerat eller vad ni planerar att arrangera i framtiden.