Jakten på ostartade företag inleds

9 augusti, 2012

0– Ett gyllene tillfälle för samhällsentreprenenörer.

Så beskriver Centrum för Publikt Entreprenörskaps projektledare Ingemar Holm tävligen ”jakten på ostartade företag”.

I tävlingen kan företag med tre delägare eller mer vinna allt som ett nystartat företag kan tänkas behöva, bland annat ett startkapital på 100 000 kronor, en utbildningscheck på 150 000 kronor och ett helt års hjälp med ekonomi och företagsutveckling. Tävlingen är öppen för alla över 18 år och kommer att pågå till den 31 augusti.

Mer information finns på: www.ostartat.se

Jakten på Ostartade företag arrangeras av KFO och Coompanion (med stöd av Tillväxtverket) för att uppmärksamma den kooperativa företagsformen och uppmuntra alla som har en bra affärsidé att ta steget fullt ut och förverkliga den.