Vill du vara en del av SOCAP Malmö?

14 februari, 2012

0


Nu kan du anmäla dig till SOCAP – Designing the Future i Malmö den 8- 10 maj.

Anmälningar till SOCAP i Malmö är nu öppna för deltagare. Missa inte! Hör gärna av dig till Philip om du är en samhällsentreprenör som vill vara en del av programmet eller om du vill ställa upp som volontär under dagarna. philip.sandberg@publiktentreprenorskap.se

”Designing the Future gathers the world’s pioneering Impact Investors, social entrepreneurs, philanthropists, government and civic leaders, and innovators to design a world that’s better for all. Together, we will create the intersections where you will meet not just the people you know, but valuable strangers with whom you will create new models, form partnerships, and drive capital to support the innovative enterprises that will shape the future we want.”

Titta in på SOCAPs nya hemsida och läs mer:

http://designingthefuturemalmo.socialcapitalmarkets.net/