God Jul och Gott nytt år!

20 december, 2010

0


Vi på Centrum för Publikt Entreprenörskap vill tacka alla våra samarbetspartners och alla som har varit i kontakt med oss för året som har gått. Under 2010 har vi hjälpt ett tiotal samhällsentreprenöriella projekt att komma i gång som nu står på egna ben, vi har varit med och stöttat ytterligare tio som vi fortfarande är mentorer för och vi har ytterligare sjutton projekt i pipelinen för nästa år. Det är oerhört glädjande att se vilken samhällsentreprenörsanda som sjuder i Skåne och vi ser med förväntan fram emot utvecklingen 2011!

Vi rivstartar året med ett eftermiddagsseminarium tillsammans med Folkuniversitetet om Socialt Företagande i Landskrona den 26 januari. Det finns ett stort intresse kring socialt företagande och vi vill ge en möjlighet för intresserade att möta och lära av etablerade sociala företag och organisationer som stöttar sociala företag. Målgrupp är nyfikna och intresserade organisationer och personer som är i startgroparna eller har funderingar kring socialt företagande. Förutom goda exempel och inspiration blir det möjlighet till ställa frågor, utveckla idéer, erfarenhetsutbyte och nätverkande.

För mer information om seminariet och program se vårt kalendarium.

Vi tar julledigt den 23 december och är tillbaka på kontoret den 10 januari.

Ses nästa år!

/Ingemar, Nils, Ivar och Elin