Jag ska till SIME-non Profit – ska du med?

8 november, 2010

0


SIME är stor en internationell konferens om digitala medier och IT-teknologin som går av stapel i Stockholm den 17-18 nov. Det kostar massvis med pengar att delta men i år har man startat en non-profit konferens som är gratis att delta i för dem som arbetar för en organisation som jobbar för att förbättra världen. Så här beskriver dom det själva:

”SIME Non-Profit will run parallel to SIME Stockholm and is open to leaders from organizations that are helping others. We have created SIME Non-Profit to provide NGOs, non-profit initiatives and social entrepreneurs access to best practice in the use of digital media and IT technology. It is our hope and ambition that increased knowledge sharing will enable organizations and social entrepreneurs to help millions more.”

Bra initiativ tycker jag! Dessutom fick jag höra i dag att det finns plats för några deltagare till. Så om du tycker att du stämmer in på beskrivningen ovan så fyll i denna ansökan och häng med mig.

/Elin