Stötta Malmö Fria Tidning!

7 oktober, 2010

0


Tråkiga nyheter – Malmö Fria Tidning hotas av nedläggning. Det är sorgligt – den fria rösten behövs i Malmö. Det är den enda lokaltidningen i stan som styrs utan vinstintressen med fokus på civilsamhällets frågor, medborgarjournalistik och global och lokal fördelning.

Om du fortfarande aldrig har läst den är det inte för sent – vi kan rädda tidningen bara genom att skaffa 400 nya prenumeranter. Så kom igen -Stöd frias oberoende röst i Malmö – den behövs! Jag ska ge bort en prenumeration till min sons gudmor Jenny, jag är säker på att hon kommer att gilla den. Ger man bort en prenumeration får man dessutom Klimatmagasinet Effekt som värvningsbonus..

Här kan du läsa mer om hur du kan stötta Malmö Fria: http://www.malmofria.nu/node/85358

/Elin